Aktuelno

Nova godina, novi mi!

Vreme brzo prolazi i evo nas u 2016. godini. Ulazak u Novu godinu mnogi od nas doživljavaju kao novi životni ciklus. Ovo je vreme kada smo puno emotivniji i ranjiviji. Neki su u stanju euforije, trošenja na poklone, planiranja slavlja, dok su drugi tužni često bezrazložno, povlače se u svoju „ljušturu“. U svakom slučaju emocije su prenaglašene i svi ulazimo u Novu godinu sa novim/starim željama, nadama i strepnjama.

happyPočetak godine je pravo vreme kada se lakše odlučujemo na pozitivne promene u svom životu. Sada je pravi momenat da iskoristimo euforiju, da odbacimo ulogu gubitnika i da dobro startujemo, preuzmemo odgovornost, „zauzdamo“ svoj život i mi njime upravljamo, a ne on nama. Okolnosti često jesu teške, ali neka nam budu izazov da budemo jači, bolji, lepši…

 

 

ribicaŠta je to što stvarno želimo? Za čim žudimo? Šta bi nas stvarno učinilo srećnim? Da li smo spremni za sreću? Možda nam je lakše da igramo već poznate uloge, da idemo utabanim stazama, da ne oprobamo nešto drugačije…Sami oblikujemo svoj život. Okolnosti se nameću, a kako ćemo na njih reagovati je isključivo naš izbor!

Korak po korak, budite istrajni i ne očekujte brze rezultate. Pročitajte dobru knjigu, počnite da se bavite sportom, ili krenite na jogu, meditaciju…Brinite o svom telu. Korigujte način ishrane. Učite neki strani jezik. Planirajte putovanje. Dobro se organizujte, ali ne kao robot već kao čovek. Ne zaboravite: recite dragim ljudima koliko ih volite i posvetite im svoje vreme, jer vreme brzo prolazi! Neka vam ova godina bude divna, a vi hrabri i spremni da date najbolje od sebe.

Srećna Vam Nova godina!

sportista

Još sličnih objava

Najnovije

Izbornik